ΒΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ


Η βιοθεραπεία εφαρμόζεται από αρχαιότατων χρόνων, έχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στην επαναφορά της ισορροπίας και του control της ενεργειακής ύπαρξης των ανθρώπων.

Η βιοθεραπεία δεν υποκαθιστά την ιατρική συμβαδίζει αρμονικά μαζί της, αλλά είναι κάτι διαφορετικό. Η ιατρική ασχολείται με το οργανικό μέρος του ανθρώπου, ενώ η βιοθεραπεία παραμένει σταθερή στη φιλοσοφία που εκπροσωπεί δηλαδή την προσέγγιση του ανθρώπου στο σύνολό του “Στο αιθερικό και στο ενεργειακό σώμα”. 
Το ενεργειακό σώμα είναι το σύνολο από άπειρα ενεργειακά σώματα μαγνητισμού, κίνησης υγρών ύλης και πνεύματος που αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους και αποτελούν τη βάση της λειτουργίας του οργανισμού διατηρώντας την ισορροπία και την αρμονία του οργανισμού. Σαν ενεργειακό σώμα ορίζεται η αύρα που περιβάλλει κάθε ζωντανό οργανισμό.
Η ανθρώπινη αύρα έχει παρατηρηθεί με γυμνό μάτι και έχει αποτυπωθεί σε φωτογραφίες με διάφορους τρόπους και μεθόδους.
Κάθε ζωντανός οργανισμός εκπέμπει ενέργεια η οποία είναι ηλεκτρική, θερμική, μαγνητική, φωτεινή.
Η πυκνότητά της ονομάζεται βιόπλασμα και στους υγιείς είναι 5 έως 10εκ. Η αποτύπωση της αύρας μέσω των φωτογραφιών βοηθά στην πρόβλεψη κα πρόληψη διάφορων ασθενειών.
Η βιοθεραπεία έρχεται να επαναφέρει την “τάξη” στο σημείο που υπάρχει η όποια εμπλοκή.
Την πρώτη αυθόρμητη κίνηση βιοθεραπείας την έχουμε κάνει κατά καιρούς όλοι μας. Όταν βάζουμε το χέρι μας σε κάποιο πονεμένο σημείο του σώματος μας, είναι η στιγμή που ο εγκέφαλος δίνει το απαραίτητο σήμα στέλνοντας μας μήνυμα για το γεγονός ότι κάτι συμβαίνει στο πονεμένο σημείο.
Ο έμπειρος βιοθεραπευτής διοχετεύει ενέργεια, χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια του. Με κατάλληλες κινήσεις “ξεμπλοκάρει το πρόβλημα” ρυθμίζοντας τη βιοενέργεια των μηχανισμών του σώματος, την ηλεκτρική ενέργεια,τη μαγνητική, τη θερμική, την ενέργεια των υγρών του σώματος και των βιοπυρήνων των κυττάρων. Ο βιοθεραπευτής επιφέρει ενεργειακή εξισορρόπηση στους έχοντες πρόβλημα και προσφέρει ανακούφιση.
Κατά τη διάρκεια της βιοθεραπείας υπάρχουν άμεσα ανακουφιστικά και χαλαρωτικά αποτελέσματα. Παρατηρείται αίσθηση θερμότητας, δροσιάς, ενδυνάμωσης, ξεκούρασης.
Θερμότητα γιατί ενεργοποιείται η κυκλοφορία και η κίνηση του αίματος και των υγρών του σώματος.
Δροσιά γιατί ενεργοποιούνται η ηλεκτρική ενέργεια της καρδιάς και το ενεργειακό πεδίο των ηλεκτρολυτών .
Ενδυνάμωση γιατί ενεργοποιούνται τα βιομαγνητικά σωματίδια και στοιχεία που βρίσκονται στον εγκέφαλο, στον νωτιαίο μυελό και κόκκινο μυελό των οστών.

Ξεκούραση και ανακούφιση γιατί ενεργοποιούνται τα μεταλλικά στοιχεία και κυρίως ο χαλκός ο οποίος είναι υπεύθυνος για την αγωγιμότητα του οργανισμού.

Η βιοθεραπεία είναι τομέας ανεξάρτητος και δρα παράλληλα με την εναλλακτική και κλασική ιατρική. Δε χρησιμοποιεί φάρμακα χημικά ή μηχανικά μέσα. Είναι μέθοδος ανώδυνη, ακίνδυνη και αποτε-λεσματική. Βοηθά αποτελεσματικά στη Πρόληψη παθήσεων.

Αναχαίτιση εξέλιξης των θανατηφόρων παθήσεων (καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας, μυική δυστροφία, νόσος Αλτσχάιμερ, μαγνητική παράλυση).

Εξισορρόπιση βλαβών από ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.

Αυχενικό σύνδρομο

Νευραλγία τριδύμου

Πόνοι σώματος

Κολίτιδες

Έλκος, αεροφαγία, τυμπανισμός

Ηπατίτιδα Β’

Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

Παθήσεις θυροειδούς

Αποκατάσταση μετεγχειρητικών μετατραυματικών βλαβών

Απώλεια όγκου και βάρους

Βιοαισθητική προσώπου και σώματος
Εμπιστευτείτε τον τομέα της βιοθεραπείας γιατί σας βοηθά ν’ ανακαλύψετε ποιές είναι οι δυνατότητες σας, βοηθά να έχετε αρμονία και ισορροπία στο περιβάλλον μέσα στο οποίο ζείτε, εργάζεστε και διασκεδάζετε.

Βοηθά να εκφράζεστε με περισσότερη σαφήνεια στους γύρω σας, να ξεπερνάτε τις φοβίες, να διώχνετε το άγχος, το διχασμό, τις στενοχώριες, να έχετε υγεία και… να κάνετε τη ζωή σας εύκολη και ωραία.


Μη ξεχνάτε ό,τι η πραγματική δύναμη και η γνώση βρίσκονται μέσα μας.
  • κατερινα μαλαματινα  - νευραλγια τριδυμου
    Καλησπερα! μ αυτη την παθηση ποσες επισκεψεις χρειαζονται? και τιμη? Ευχαριστω!
  • Κλεονικη Δημητριου  - Θεραπεία με τα χερια
    Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχω σχολή για να γίνω θεραπευτής βίο ενέργειας Ευχαριστω Κλεονικη Δημητριου
Γράψτε σχόλιο
Λεπτομέρειες επικοινωνίας:
Σχόλια:
Ασφάλεια
Παρακαλώ βάλτε το κωδικό anti-spam που διαβάζετε στην εικόνα.
 
news_ban
myarticlesbanner
kirlian