ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Οι αιτίες που προκαλούν τις χρόνιες και θανατηφόρες παθήσεις υπάρχουν απο την αρχή της δημιουργίας του κόσμου. Εχουν αϋλη μορφή και τη δυνατότητα να διεισδύουν μέσα σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία και σε κοσμικές ακτινοβολίες και στη συνέχεια διεισδύουν στον άνθρωπο. Εάν και εφόσον ενεργοποιηθούν, κινούνται στο αίμα, στα κύτταρα, στις ορμόνες, στις πρωτεϊνες και μπλοκάρουν τη κυκλοφορία του αίματος και των υγρών του σώματος. Μεταλλάσουν τα θρεπτικά στοιχεία και τα μεταλλικά στοιχεία. Μεταβάλλουν την αντίληψη των κυτάρων και την αντίληψη του εγκεφάλου.
Αν εισχωρήσουν στη μυελίνη, στους νευροδιαβιβαστές και στις ορμόνες του νευρικού συστήματος θα προκαλέσουν πολλές και διαφορετικές μορφές σκλήρυνσης κατά πλάκας. Στο νωτιαίο μευελό και στα νεύρα της σπονδυλικής στύλης θα προκαλέσουν μυασθένεια, πλάγια μυατροφική σκλήρυνση (A.L.S.), μαγνητική παράλυση.
Στον ιππόκαμπο του εγκεφάλου θα προκαλέσουν γεροντική άννοια. Αν εισχωρήσουν στις καροτίδες θα προκαλέσουν θανατηφόρα εγκεφαλικά. Στους λεμφαδένες και στα επινεφρίδια θα προκαλέσουν μορφές καρκίνου και ανεπάρκεια επινεφριδίων αντίστοιχα. Τέλος θα προκαλέσουν θανατηφόρες ρευματοειδείς αρθρίτιδες, αν εισχωρήσουν στου χόνδρους και στο μυελό των οστών.
Ο βιοθεραπευτής αναχαιτίζει αυτές τις αιτίες των θανατηφόρων παθήσεων.
Αναζητήστε περισσότερα επικοινωνώντας μαζί μου.
Γράψτε σχόλιο
Λεπτομέρειες επικοινωνίας:
Σχόλια:
Ασφάλεια
Παρακαλώ βάλτε το κωδικό anti-spam που διαβάζετε στην εικόνα.
 
news_ban
myarticlesbanner
kirlian