ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ ή ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ

Μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό υπάρχουν βιοενέργεια, ροή, θερμότητα, βιομαγνητισμός, βιοηλεκτρισμός.Ολα αυτά ανήκουν σε δύο ενεργειακά σώματα, ή ενεργειακά πλάσματα. Το βιοενεργειακό σώμα και το αιθερικό σώμα.

Το βιοενεργειακό σώμα ή βιόπλασμα, ανήκει στη βιοενέργεια του σώματος του ανθρώπινου οργανισμού και παράγεται απο τη κυκλοφορία του αίματος, από τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία, ηλεκτρολύτες, ενώ

το αιθερικό σώμα ή Ιχώρ ή αιθερόπλασμα, ανήκει στον νού, στη νόηση, στη διόραση, στη,ενόραση, στις χαρισματικές δυνατότητες, στις κωδικοποιημένες μαθηματικές έννοιες. Ανήκει στα νοήματα, στις διακουστικές συχνότητες, στην Υπεραισθητική Ανίληψη, στους βιοπυρήνες, στα υπερσωματίδια, στις υπερπυκνότητες.

Το αιθερόπλασμα ή Ιχώρ, υπάρχει μόνο στους Ελληνες. Στούς Ελληνες πού βρίσκονται στο εξωτερικό υπάρχει σε αδράνεια, αλλά στους Ελληνες που ζούν στην Ελλαδα, ειναι πάντα ενεργοποιημένο, γιατί η Ελλάδα στην ατμοσφαιρά της περιέχει ένα ειδικό μαγνητικό πεδίο τον αιθέρα, που δεν ανιχνεύεται  ούτε απο όργανα, ούτε απο τεχνολογικά μεσά, γι αυτο δεν πρόκειται να χαθούμε ως λαός. Το αιθερόπλασμα ή αιθερικό σώμα ή ιχώρ δημοιύργησε την Ελληνικη γλώσσα και την έχει εξελίξει. Η αρχέγονη Ελληνική γλώσσα πέρα απο τα 24 γράμματα, περιλαμβάνει και άλλα 8 γράμματα. και αυτά είναι: το σαμπι, δισιγμα, σχω, σαν, κοππα, στ, διγαμμα, στιγμα.

Και άλλες γλώσσες είναι αρχέγονες, όπως π.χ. η Κιζενική , αλλά μόνο η Ελληνική γλώσσα περιέχει μαθηματικούς κώδικες γι αυτό την καθιστά σε παγκόσμιο επίπεδο ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Γι αυτό στο μέλλον οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, θα αναγνωρίζουν μόνο την Ελληνική γλώσσα.

Ισως ενοχλώ κάποιους, αλλά χρειάζεται και αυτό. Αν ενοχλούνται, θα ήθελα να τους ρωτήσω πως θα ονομάζονταν οι Ευρωπαίοι, αν οι Ελληνες δεν βάφτιζαν τον χώρο τους ΕΥΡΩΠΗ.

 

Γράψτε σχόλιο
Λεπτομέρειες επικοινωνίας:
Σχόλια:
Ασφάλεια
Παρακαλώ βάλτε το κωδικό anti-spam που διαβάζετε στην εικόνα.
 
news_ban
myarticlesbanner
kirlian