Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΤΣΑΜΗ

Η Σύγχρονη Βιοθεραπεία-Χειροθεσία, όπως αυτή εξελίχτηκε από τον κο Κωνσταντίνο Τσάμη ύστερα από 34 χρόνια συνεχούς έρευνας και εξάσκησης του τομέα, αποτελεί έναν συνδιασμό χειροθεσίας, τηλενέργειας, υπερλογισμού και φυσικά της καινοτόμας πατέντας του στη βιο-θεραπευτική, τον βιοενεργειακό κώδικα.

Η Σύγχρονη Βιοθεραπεία-Χειροθεσία εξετάζει όχι μόνο τις αιτίες των παθήσεων, αλλά και τα περιβάλλοντα στα οποία αυτές αναπτύσσονται.

Ο βιοθεραπευτής κάνοντας “χειροθεσία” (ακουμπώντας δηλαδή τα δάχτυλά του στα πάσχοντα σημεία του ανθρώπινου σώματος) ,διοχετεύει θερμή ροή ενέργειας (βιοενέργεια) από τον ίδιο ,στον πάσχοντα.Χωρίς μέσα ή βοηθήματα,επιτυγχάνεται το άμεσο ανακουφιστικό αποτέλεσμα.

Ο άνθρωπος που υποφέρει, κατά τη διάρκεια της βιοθεραπείας νιώθει θερμότητα (απ’τη ροή του αίματός του) ,αίσθημα δροσιάς (γιατι ενεργοποιούνται ηλεκτρολύτες) ,χαλάρωση,δύναμη και ευεξία (διότι ενεργοποιούνται τα μεταλλικά στοιχεία του σώματός του –σίδηρος-ασβέστιο-χαλκός.)

Ο βιοθεραπευτικός τομέας στις περισσότερες περιπτώσεις ,αναχαιτίζει τις αιτίες που δημιουργούν τις επώδυνες και χρόνιες παθήσεις,δίνοντας τη δυνατότητα στον ασθενή να ζει αρμονικά με την πάθησή του,χωρίς αυτή να του δημιουργεί επιπλέον παρενέργειες.

Ο κλάδος της βιοθεραπείας δε στηρίζεται σε διπλώματα.Εφαρμόζεται από χαρισματικούς ανθρώπους και ο βιοθεραπευτής θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξει τα όσα λέει.Ζητάει λοιπόν από τον πάσχοντα να αισθανθεί το αποτέλεσμα.

  • ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
    ευχαριστω για ολα
  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΥΒΗΣ  - ΑΨΟΓΟΣ
    ΑΨΟΓΟΣ
Γράψτε σχόλιο
Λεπτομέρειες επικοινωνίας:
Σχόλια:
Ασφάλεια
Παρακαλώ βάλτε το κωδικό anti-spam που διαβάζετε στην εικόνα.
 
news_ban
myarticlesbanner
kirlian