ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

 

Η Σύγχρονη Βιοθεραπεία-Χειροθεσία, είναι η μέθοδος που καταρρίπτει τους μύθους ενός ξεπερασμένου πνευματικού κόσμου και φέρνει τον άνθρωπο κοντά με την πραγματικότητά του, απαλλαγμένο από τα τερτίπια μιας δήθεν πνευματικότητας που δεν οδηγεί πουθενά.

Ενας μεγάλος μύθος (στον οποίο έχουν στηριχτεί κι έχουν θησαυρίσει πνευματικά κέντρα και δήθεν θεραπευτήρια κατ’ εξακολούθηση ) είναι αυτός της «θετικής» και της «αρνητικής» ενέργειας.Δεν υπάρχει θετική και αρνητική ενέργεια η ενέργεια είναι μία.Μορφή παίρνει από τον αγωγό που θα περάσει.Αν το σώμα που θα περάσει είναι ισορροπημένο, θα είναι ισορροπημένη.

Δε μπορεί κανένας οραματισμός ή διαλογισμός ή προσευχή να έχει αποτέλεσμα εφόσον οι άνθρωποι που συγκεντρώνονται για τον σκοπό αυτόν, δεν είναι ισορροπημένοι και υγιείς, όσο θετικούς οραματισμούς κι αν βάλουν.Το μόνο που καταφέρνουν είναι να χαλαρώσουν και από κάτω οι πληροφορίες παθήσεων να θεριεύουν και να εναλάσσονται μεταξύ των παρευρισκομένων με την ανταλλαγή ενέργειας που έχουν κάνει προηγουμένως.Επιπροσθέτως, φορτώνουν τον οργανισμό τους με σκεπτομορφές, οι οποίες επικάθονται στα κύτταρα και δημιουργούν φορτία, αφού παίρνουν χώρο από την ενέργεια του οργανισμού και θρέφονται από τον ίδιο τον άνθρωπο.

Η Σύγχρονη Βιοθεραπεία-Χειροθεσία, διοχετεύει τα φορτία από τα κύτταρα στο αίμα το οποίο ρέει στον οργανισμό τον καθαρίζει και φεύγουν δια της φυσικής οδού.

Τί είναι όμως πραγματικό; Πραγματικό είναι καθετί που μπορούμε να αισθανθούμε, να νιώσουμε και να αντιληφθούμε με τις αισθήσεις μας.Ο πόνος για παράδειγμα είναι πραγματικός, η ψύχρα, τα μουδιάσματα, τα παγωμένα άκρα, είναι φαινόμενα που ανήκουν στην πραγματικότητα και κατά συνέπεια στην Σύγχρονη Βιοθεραπεία-Χειροθεσία.

Οι άγγελοι, οι πνευματικοί οδηγοί, οι οντότητες ανήκουν στον πνευματικό κόσμο με τον οποίο δεν ασχολείται η Σύγχρονη Βιοθεραπεία-Χειροθεσία και των οποίων η παρουσία μεταφράζεται στον πραγματικό κόσμο ως σωματίδια.

Πολλοί στο άκουσμα των παραπάνω θέτουν ηθικά διλλήματα, ασέβειας κοκ και τους ρωτώ ευθέως: Ο Μαθουσάλας ήταν υπαρκτό πρόσωπο; Θα μπορούσε άραγε η φύση του ανθρώπου να είναι αιωνόβια σαν του δέντρου της ελιάς για παράδειγμα; Επιστήμονες της ΝΑΣΑ υποστηρίζουν πως αν ο άνθρωπος κάνει αντιβαρύτητα μέσα στο σώμα του καταργώντας το βαρυτικό στοιχείο, αυτό συντελεί στην αύξηση του ορίου της ζωής του.

Μα ακόμα και με την προσευχή και τον οραματισμό δεν κάνουμε έλξη οντοτήτων από πάνω προς τα κάτω δεν ενισχύουμε δηλαδή το βαρυτικό στοιχείο μειώνοντας τα όρια ζωής μας;Οι οδηγίες που μας δόθηκαν είναι σαφείς μήπως όμως κάποιοι δεν μας αφήνουν να τις αποκωδικοποιήσουμε σωστά, ακριβώς γιατί έχουν συμφέροντα;

Νους υγιής εν σώματι υγιή λέγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα είναι πώς θα μπορούσε να φτάσει μία πληροφορία στον εγκέφαλο.Ποια είναι δηλαδή η γλώσσα που αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλος.

Σ’ αυτό έρχεται να απαντήσει η τεχνική του Βιοενεργειακού Κώδικα, που δεν είναι τίποτ’άλλο από την μαθηματική γλώσσα που διαβάζει κάθε ανθρώπινος εγκέφαλος.Αυτό το σύστημα δεν αφήνει κενά στη μέθοδο της Σύγχρονης Βιοθεραπείας-Χειροθεσίας, αλλά υποστηρίζουμε πως είναι και το σύστημα που ψάχνουν να βρουν όλα τα πανεπιστήμια ανά την υφήλιο, αλλά αδυνατούν, γιατί το ψάχνουν με τα μέσα και όχι με τις δικές τους δυνατότητες, έμπνευση και φαντασία, ώστε να δώσουν χώρο-χωρητικότητα και εύρος σε αυτό που ερευνούν.

Υποστηρίζουμε πως ο λόγος που τα αρχαία ελληνικά γράμματα ήταν 33, είναι γιατί τόσοι είναι και οι σπόνδυλοι. Στο σύστημα του Βιοενεργειακού κώδικα τα γράμματα της αλφαβήτου αντιστοιχούν στους σπονδύλους.Η σπονδυλική στήλη λειτουργεί σαν κεραία του εγκεφάλου.

Όταν τα διάφορα ιερατεία του πνευματικού κόσμου, μείωσαν τα ελληνικά γράμματα από 33 σε 24 είχε ως συνέπεια τη μείωση των δυνατοτήτων μας. Αυτό ενισχύθηκε κι απ’ το μονοτονικό σύστημα όπου κατήργησε σοβαρά σημεία στίξης, μπλοκάροντας ακόμα περισσότερο την έκφρασή μας, κι αν δεν τους εμποδίσουμε στην συνέχιση αυτών των ενεργειών, δυστυχώς θα ενισχύσουμε την ασυναρτησία και τη δυσαρμονία μέσα μας που αυτό έχει συνέπεια την αύξηση των διάφορων παθήσεων.

Η ελληνική γλώσσα είναι μία ολοκληρωμένη γλώσσα, πετσοκόβοντάς την κι αδρανοποιώντας στον γραπτό λόγο βασικά στοιχεία της, προκαλούνται κενά στο κέντρο λόγου, με συνέπεια την απώλεια γνώσης και κατ’επέκταση την ανισορροπία του ανθρώπινου οργανισμού.

Με τη Σύγχρονη Βιοθεραπεία ενεργοποιούμε πάλι τα γράμματα στην σπονδυλική στήλη μέσω της χειροθεσίας και σε συνδιασμό με τον Βιοενεργειακό κώδικα αποκαθιστούμε τα κενά.

Το σύστημα το δίνουμε στο ευρύ κοινό με την τωρινή μορφή της ελληνικής αλφαβήτου. Ολοκληρωμένα λειτουργεί με τα 33 γράμματα, (Νέα Μηχανή Αναζήτησης) αλλά αυτό προορίζεται για ειδική χρήση, διαφορετικά θα ήταν ασυλλόγιστο και επιπόλαιο από μέρους μας.

Δε χρειάζεται να το καταλάβετε ή να το πιστέψετε, ώστε να χάσετε πολύτιμη ενέργεια, απλά ακολουθείστε τις οδηγίες και δείτε το σαν παιχνίδι. Οι κωδικοί θα σας επιτρέψουν να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, αρκεί αυτά να είναι σε λογικά πλαίσια κι εντός των δικών σας δυνατοτήτων.

  • Μαιρη Θωμαδακη
    Η συνέντευξη του κυριου Τσαμη για την ενεργειακη χειροθεσια μου εφερε τα πανω κατω νοιωθω συνκλονισμενη
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ  - Βιοθεραπεία
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ.
Γράψτε σχόλιο
Λεπτομέρειες επικοινωνίας:
Σχόλια:
Ασφάλεια
Παρακαλώ βάλτε το κωδικό anti-spam που διαβάζετε στην εικόνα.
 
news_ban
myarticlesbanner
kirlian