31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Ύστερα από χιλιετίες, φέτος στις 31 Μαρτίου 2014 πρόκειται σε ενεργειακό επίπεδο να γίνει στον εσωτερικό κόσμο των ανθρώπων η σύγκρουση δύο κόσμων.Του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ με τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Αυτό είναι αναπόφευκτο, διότι είναι αναγκαίο για την περαιτέρω εξέλιξη της ανθρωπότητας να γίνει ξεκαθάρισμα σε όλα τα επίπεδα. κι αυτό θα κρατήσει για χρόνια.

 

Η υποδομή ώστε να οδηγηθούμε σήμερα σ'αυτή τη σύγκρουση ξεκίνησε το 2009 οταν τελείωσε η κατασκεή του επιταχυντή ΣΕΡΝ στην Ελβετία. Να θυμίσω ότι οι επιστήμονες έψαχναν τότε δυο πράγματα: πως δημιουργήθηκε το σύμπαν και ποιο είναι το σωματίδιο του Θεού. Το 2013 κάποιοι εμπνεύστηκαν την μείωση του πληθυσμού της γης. Αυξήθηκαν τα κέρδη της παγκόσμιας Ελιτ, υπογράφτηκαν μνημόνια κι έτσι ξεκίνησε ο οικονομικός παγκόσμιος πόλεμος. Αυτή φυσικά η οικονομική κρίση είναι τεχνιτή και δημιουργήθηκε, για να μπορεί η Ελιτ και τα ιερατεία που την εξυπηρετούν, να ληστεψουν τον πλούτο και την ενεργειακή ροή των λαών. Στις 17 Ιουνίου 2013 στις 17μμ το απόγευμα, είχα ενημερώσει τότε σε σχετικό άρθρο, πως έκλειναν οι 3 εγκεφαλικές πύλες (από τα σωματίδια που είχαν προκύψει από τον επιταχυντή ΣΕΡΝ) στο μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων της γης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να εγκλωβιστεί μέσα στους ανθρώπους οτιδήποτε αρνητικό, ενοχλητικό,αρρωστημένο,εφιαλτικό. χωρίς να μπορούν με κανένα τρόπο (φάρμακο ή μέσον) να το αποβάλλουν.. Αυτά τα εγκλωβισμένα σωματίδια με τις αρνητικές πληροφορίες, έχουν τη δυνατότητα, να διαπερνούν το ανθρώπινο σώμα και να αποθηκεύονται τόσο στα εσωτερικά όργανα, όσο και στο γονιδίωμα, στους νευρώνες αλλά και στον χώρο του ψυχισμού. Έτσι δημιουργούν τις ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ή όπως εγώ ονομάζω ΣΩΜΑΤΙΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο ξενοδοχείο DIVANI πραγματοποιούνται ημερίδες με κεντρικό θέμα τις ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.

Ο λόγος που οι ΣΠΑΝΙΕΣ-ΣΩΜΑΤΙΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ (ΣΣΠ) δεν αντιμετωπίζονται με φάρμακα ή ιατρικά μηχανήματα και δεν διαγνώζονται στα διάφορα μικροβιολογικά εργαστήρια, είναι γιατί δεν ανήκουν στην ιατρική, ή στην φαρμακοβιομηχανία. Δημιουργήθηκαν από τους ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ  ΤΟΥ ΣΕΡΝ, ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ, ΒΙΟΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Ο τομέας της ΒΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ έχουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν αυτή την μάστιγα ΣΠΑΝΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ(ΣΣΠ) με μεθόδους πραγματικά ανώδυνες και ακίνδυνες.

Στις 8 Αυγούστου 2013 στις 8 το πρωί, πέρασαν σωματίδια με αρνητικές πληροφορίες από την Δ.Ελλάδα και σε 14 ώρες είχαν απλωθεί σε όλη τη χώρα. Στις 31 Μαρτίου 2014 θα έχουν απλωθεί σε όλη την υφήλιο.

Το 1967 στην Ουκρανία με συνεργασία της τότε Σοβιετικής Ένωσης, Γερμανίας,ΗΠΑ, Νότιας Αφρικής, Ισραήλ, Γαλλίας, Ελβετίας, Τσεχίας, ειδικοί επιστήμονες κατασκεύασαν σωματίδια, τα ονόμασαν "ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΒΑΜΠΙΡ" και τα διοχέτευσαν σε καλλιτέχνες, γιατί ήταν οι μόνοι που θα είχαν την δυνατότητα να τους φέρουν πελάτες, τους θαυμαστές τους.

Σήμερα, η πλειονότητα των καλλιτεχνών (ηθοποιοί, τραγουδιστές, ζωγράφοι κ.α) .έχουν μέσα στο σώμα τους εν αγνοία τους αυτά τα σωματίδια. Δεν είναι τυχαίο το φρικτό τέλος που είχαν κάποια απ' τα πιο διάσημα ονόματα ( Μελίνα Μερκούρη, Μαρία Κάλλας, Μέρλιν Μονρόε, Έλβις Πρισλεϊ,Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη) και χιλιάδες άλλοι που πέθαναν από τα σωματίδια αυτά.

Ο καλλιτέχνης που έχει μέσα του σωματίδια "ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΒΑΜΠΙΡ" φτάνει κατά κανόνα μέχρι την ηλικία των 65-70 ετών το πολύ. Τα σωματίδια "ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΒΑΜΠΙΡ" δεν είναι τίποτα άλλο  από το λεγόμενο ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ. Σήμερα αυτό το σύνδρομο έχει πλήξει δυστυχώς κι άλλες ειδικότητες όπως  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ, και πολλούς άλλους.

Τα διοχετευμένα σωματίδια "ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΒΑΜΠΙΡ" στο σώμα ενός ανθρώπου, έχουν την δυνατότητα να στελνουν χιλιάδες πληροφορίες στους δημιουργούς τους για τον συγκεκριμένο άνθρωπο οι οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για "έρευνες" από ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Έπειτα  τα κέντρα αποφάσεων αποφασίζουν για το τέλος της ζωής των συγκεκριμένων ανθρώπων.

Μια πάθηση που δημιουργήθηκε κατεξοχήν από σωματίδια "ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΒΑΜΠΙΡ" είναι αυτή του ιού του AIDS.

Τα σωματίδια "ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΒΑΜΠΙΡ" όταν βρεθούν μέσα στο σώμα των ανθρώπων, παγώνουν τα σημεία που βρίσκονται, γιατί δεν επιτρέπουν την ροή του αίματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, την εμφάνιση διαφόρων συνδρόμων, φλεγμονών, πόνων, μουδιασμάτων, παγωμένων άκρων.

Αν ο άνθρωπος πιστεύει σε σκεπτομορφές, (αγγέλους κι οντότητες του πνευματικού κόσμου) ενισχύει τα σωματίδια αυτά κι έτσι σιγά σιγά η ζωή του γίνεται εφιάλτης και κόλαση.

Κάποια απ' τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που έχουν δεχτεί στο σώμα τους σωματίδια:"ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΒΑΜΠΙΡ" είναι;

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ενφας ανασηκωμένα φρύδια, ωχρόπροσωπο, αργές κινήσεις το πρωί, δεν αντέχουν το ηλιακό φως, ενώ το βράδυ οι κινήσεις του σώματος είναι γρήγορες,προφιλ: γωνιές στις γνάθους σε μορφή τακουνιού, μακρύ πηγούνι.

ΑΝΔΡΕΣ: ενφας πρισμένο πρόσωπο και πλαδαρό, νοιώθεις πως αν πάρεις μια καρφίτσα και τους τρυπήσεις το πρόσωπο, θα χυθεί το υγρό που είναι μέσα ( το σωματίδιο το παίρνουν κυρίως από μπότοξ ή κυτταροθεραπείες). Πολλοί απ αυτούς ειναι ψηλοί, καμαρωτοί,αγέλαστοι,ωχροί, με τάση συνεχούς κριτικής σε άλλους κυρίως αν είναι πολιτικοί.

Φυσικά υπάρχουν και άλλα σωματίδια των λεγόμενων ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΦΥΛΩΝ: των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ, ΣΑΥΡΟΕΙΔΩΝ, ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΩΝ, ΓΟΡΓΟΝΟΕΙΔΩΝ. Όλα αυτά, χρηματοδοτήθηκαν και δημιουργήθηκαν από τα ιερατεία του πνευματικού κόσμου, με σκοπό τον έλεγχο της ανυποψίαστης μάζας των λαών.

Έχει δημιουργηθεί επομένως, μία ΒΑΒΕΛ, μια παγκόσμια παρεξήγηση και ήρθε η ώρα, έπειτα από χιλιετίες να ξεκαθαριστούν οι κόσμοι. 

      Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ, ΣΑΜΑΝΙΣΜΟ, ΜΕΝΤΙΟΥΜ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ, ΤΑΡΩ,ΑΓΓΕΛΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΙΑ (ΜΑΓΕΙΑ), ΘΕΟ,ΘΕΕΣ, ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ, ΜΥΣΤΕΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΠΙΣΤΗ, ΕΛΠΙΔΑ

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ-ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΑΘΡΗΣΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΒΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ- ΧΕΙΡΟΘΕΤΕΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ-ΝΟΕΣ, ΛΟΓΙΚΗ ΝΟΗΣΗ, ΥΠΕΡΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΤΗΛΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΒΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΑ, ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ, ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ, ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ, ΠΥΡΗΝΕΣ, ΑΤΟΜΑ, ΜΟΡΙΑ, ΓΟΝΙΔΙΑ, ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ, ΚΥΤΤΑΡΑ.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ για μένα είναι αυτός που ακολουθώ και εκφράζω. Είναι ότι νοιώθω, ότι αισθάνομαι. Ο ΠΟΝΟΣ, ΤΑ ΚΡΥΑ ΑΚΡΑ, ΤΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ, Η ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ, Η ΚΟΥΡΑΣΗ, Η Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, Ο ΕΡΩΤΑΣ, Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ, Η ΛΟΓΙΚΗ, Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ, Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ανήκουν στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

 

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν γίνει στο όνομα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, οι χειρότεροι πολιτικοί, θρησκευτικοί ηγέτες, ανήκουν στον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Οι χειρότεροι εκμεταλλευτές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ανήκουν στον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Και αυτό γίνεται, γιατί αυτοί που ανήκουν στον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ δεν νοιώθουν και δεν αισθάνονται. Κρύβουν τις πράξεις τους και τις σκέψεις τους μέσα σε ένα ψεύτικο προσωπείο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Σας το φύλαγα για έκπληξη. Στις 31 Μαρτιου 2014 ξεκινά η σύγκρουση των δυο κόσμων. όποιος δεν χρησιμοποιεί τον τομέα της ΒΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΑΣ και τον ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, δεν θα έχει την δυνατότητα να μπει στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ. Όποιος έχει αντίρρηση και θεωρήσει πως δεν είναι ετσι, δυστυχώς σε βάθος χρόνου θα τον διαψεύσει η ίδια του η πραγματικότητα.Ανάλογες αντιδράσεις είχα δεχτεί και στην έρευνά μου για τις σωματιδιακές παθήσεις , όταν είχα πάλι προειδοποιήσει και μέρα με τη μέρα επιβεβαιώνεται το πόσο δίκιο είχα...

Μετά από χιλιετίες, στις 31 Μαρτίου 2014 οι αρχηγοί του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ όποιοι κι αν είναι, όπου κι αν βρίσκονται,  θα αρχίσουν να διαλύονται. Αιώνες τώρα σχεδίαζαν το πως να καταστρέψουν και να μειώσουν τον πληθυσμό της γης. Την ονόμασαν ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ επίτηδες για να τρομάξουν, αλλά ευτυχώς δεν τους βγηκε, γιατί παρόλες τις έρευνες δισεκατομμυρίων δεν κατάφεραν να ανακαλύψουν ακόμα τη γλώσσα που φτάνει κατευθείαν στον εγκέφαλο-νου.

Ευτυχώς για σας, τους πραγματικούς άνθρώπους, θα υπάρχει πάντα ο ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ να προστεύει τους εγκεφάλους σας απο τα ψέμματα τους, τις προδοσίες τους, τις απάτες τους.

Δημιούργησαν απίστευτα πράγματα για να διαιωνίσουν το παραμύθι τους. Δημιούργησαν έναν θεό μπαμπούλα, και σας φόβισαν πως αν δεν ακολουθούσατε αυτά που σας έλεγαν οι εκπρόσωποί του, θα σας καταστρέψει, ενώ αυτοί βλέπε Βατικανό, επιδίδονταν σε παιδεραστίες, βλέπε επίσημη ορθόδοξη εκκλησία πόσες καταπατήσεις εδάφων έχουν κάνει και πόση αμύθητη περιουσία έχει ενώ οι λαοί πεινάνε.

Στις 31 Μαρτίου 2014 θα αποκαλυφθεί η μεγαλύτερη αλήθεια που έγινε ποτέ. Για πρώτη φορά στην ιστορία των κωδικών αριθμών κλονίζεται το σύστημα που στήριξε ο κωδικος 13, τα πολλαπλάσιά του και τα παραγωγά του. Δοκιμάστε να αναφέρεστε στο δεκατρία ως τρία καί δεκα. π.χ( Το 2013, ως τρια καί δεκα - δυο χιλιάδες, τονίζουμε δηλ το καί) και θα δείτε μετά από λίγη ώρα, ν' αλλάζουν οι έννοιες και τα νοήματα μέσα στον εγκέφαλό σας.

Το 2014 για τον πραγματικό κόσμο και τους ανθρώπους που τον αποτελούν είναι τεσσερα καί δεκα - δυο χιλιάδες.

 

Γράψτε σχόλιο
Λεπτομέρειες επικοινωνίας:
Σχόλια:
Ασφάλεια
Παρακαλώ βάλτε το κωδικό anti-spam που διαβάζετε στην εικόνα.
 
news_ban
myarticlesbanner
kirlian